da / en
Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kassen
Menu

Idéer til julegaven

Er du i tvivl om hvilken rom du vil købe i julegave? Så kommer vi med et par forslag her.

Vi har to faste rom i sortimentet:

Skotlander White Rum der i 2014 blev kåret til verdens bedste lyse rom i Miami - en lækker lys rom der kan drikkes rent eller bruges til mange af vores cocktails.

Og Skotlander Cask Rum som er samme rom, blot lagret på små sherryfade for mere sødme. Du kan også overveje begge inkl. to romglas i denne gavepose hvor du sparer 148,-. 

De specielle udgaver

Vi har et par flasker tilbage af vores første RUM I - den er lavet i bare 1.200 eksemplarer. Er mere rå i smagen end Skotlander White Rum og oplagt som samleobjekt. 

Vores mest eksklusive rom for tiden er RUM V som har sejlet 1.400 sømil på de danske vande. I lastrummet på Skonnerten Mira installerede vi i 2014 fire gamle PX sherry tønder med rom. Rommen har lagret på bølgeskvulp og temperaturudsving. Og så har den endda vundet guldmedalje i Miami. Der er kun 704 flasker og vi har 12 flasker tilbage. 

Vil du virkelig udfordre smagsløgene har vi været i Colombia for at lave en rom på friskpresset sukkerrør, vi kalder den Skotlander White Rum Colombia. Det kaldes en Rhum Agricole og den smager virkelig lækkert af nyslået græs og fermenteret korn. Men det kræver en modtager, det vil udfordres. 

Husk at købe en gavekasse med til din rom. 

Har du flere spørgsmål? Så giv os et kald på 40930328 eller skriv til os på post@skotlander.com så hjælper vi.

DESTILLERIET

SÅDAN LAVES SKOTLANDER RUM